Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

Wenglor

Unitat de connexió: per SG2-30B

Fotografia de Unitat de connexió

La barrera de seguretat tipus 2 juntament amb la unitat de connexió A ofereixen protecció de mans (Resolució 30 mm) a través del performance level d (PL d) i del nivell d'integritat de seguretat 2 (SIL 2). Gràcies a la seva prima carcassa, la llum vermella visible i la senzilla configuració per mitjà de l'interruptor DIP, resulta possible un encès ràpid i segur. Poden connectar-se fins a 2 emissors i receptors a la unitat central de connexió i després col·locar-los en cascada.

Aplicacions:

- Resguard de maquinària

- Protegeixo de serres

- Monitoreo d'accés

- Protegeixo d'equipament de pallets

- Resguard de maquinàries d'empaquetat

Les barreres de seguretat compleixen amb PL d segons la norma EN ISO 13849-1, així com SIL 2 segons la norma EN 62061 / EN 61508. Aquestes demandes d'alta seguretat han estat certificades i aprovades per TÜV South. Són ESPE tipus 2 segons la norma EN 61496.

- Manera operativa i funcional: les barreres de seguretat generalment integren diverses maneres operatives (Blanqueig Fix) i maneres de funció (Manera Operativa de Seguretat, Inhibidor de Reinicio, Monitoreo de Contacte, Manera de Muting).

- Sortida: la unitat de connexió A posseeix 2 sortides semiconductoras orientades a la seguretat. La versió R2 posseeix 2 sortides orientades a seguretat i relé de potencial lliure.

- Equip fort: la barrera de seguretat amb el seu prim i compacte disseny és aconsellable per a la majoria dels espais. La unitat de connexió A completa el sistema i permet una senzilla configuració.