Instrumentos Testo, S.A. - Aparells mesuradors d'humitat industrials

Testo series 6651 y 6681

Transmissors d'humitat amb autoverificación: per a mesuraments en aplicacions industrials

Fotografia de Transmissors d'humitat amb autoverificación

La generació de transmissors d'humitat Testo sèries 6651 i 6681 s'ha dissenyat específicament per complir amb els requistos del sector industrial: elevada fiabilitat, ràpida instal·lació i engegada, i senzill manteniment. Per a això es va haver de dotar als transmissors amb diverses innovacions mundials: la capacitat d'autoverificación del transmissor, que incrementa la disponibilitat del sistema gràcies a les alarmes immediates, i l'històric intern de tots els informes d'errors i incidències. I no menys important la parametrització, l'ajust i l'anàlisi amb el programari P2A, d'ús extremadament fàcil.

Els testo 6651 i testo 6681 estan dissenyats per regular i controlar climes crítics i processos d'assecat. Aquests mesuraments tan exigents s'efectuen amb el sensor d'humitat Testo, reconegut mundialment per la seva elevada estabilitat a llarg termini. Tecnologia incomparable en el mesurament d'humitat, amb solucions per a exactituds elevades així com aplicacions especials (elevada humitat, humitat en H2O2, traces d'humitat, etc.)

El testo 6681 és el primer transmissor d'humitat equipat amb una interface opcional al bus de camp Profibus-DP, per integrar directament tots els valors de mesurament i informes en l'automatització industrial Profibus.

Aquest nou concepte es basa en sondes calibrades i intercanviables.

La capacitat i competència de testo en el mesurament d'humitat es complementa amb sondes dissenyades específicament per a aplicacions especials com a elevada humitat i mitjans corrosius.

La gamma d'un cop d'ull:

- Dues sèries de models: transmissor estandar i transmissor especial

- Sondes calibrables i intercanviables

- Àmplia gamma de sondes per a aplicacions especials com a elevada humitat, etc.

- Informes d'alarmes immediates

- Concepte d'ajust flexible, p. ex. in situ amb l'instrument portàtil Testo

- Registre intern per traçar totes les configuracions, errors i ajustos

- Interface Profibus opcional.