Phoenix Contact, S.A. - Mòdems, radiomòdems i altres equips de transmissió de dades

Phoenix RAD-Line

Transmissió sense fil de senyals: per a grans distàncies

Fotografia de Transmissió sense fil de senyals
El sistema RAD-Line Sèrie de Phoenix Contact complementa l'àmplia gamma de solucions sense fils per a la transmissió de senyals analògics i digitals en aplicacions industrials a grans distàncies.

El RAD-Line transmet senyals de comunicació seriï en format RS232, RS422 o RS485. El seu gran avantatge radica que és possible crear xarxes de fins a 254 punts remots, comunicats tots ells amb un punt central mestre d'aquesta comunicació.

Mitjançant l'ús de capçaleres Modbus associades a aquests equips és possible recollir múltiples senyals d'I/S en qualsevol punt de la instal·lació i portar-les directament al PLC de control sense necessitat de cablejat ni obra civil i amb el consegüent estalvi de costos d'instal·lació i mà d'obra.

Els equips utilitzen la ja coneguda i sobradamente provada tecnologia “Trusted Wireless” que proporciona una comunicació robusta i fiable en aplicacions industrials i permet cobrir distàncies de fins a 3 quilòmetres. Un altre avantatge d'aquesta tecnologia és que no precisa de llicències ni permisos per a la seva implantació.