Fluke Ibérica, S.L. - Termòmetres d'infrarojos

Fluke Fluke 62 Max

Termòmetres infrarojos: protecció sense precedents contra aigua, pols i caigudes

Fotografia de Termòmetres infrarojos
Aquestes eines precises i fàcils d'usar són resistents a la pols, a l'aigua i a les caigudes, la qual cosa les fa perfectes per a les dures condicions que afronten els tècnics electricistes, de manteniment, de climatització, de manteniment industrial o instal·lacions elèctriques. Els termòmetres infrarojos Fluke 62 Max proporcionen:

•Rendiment i resistència: Resisteix una caiguda des de tres metres d'altura sobre un sòl de fusta.

•Protecció contra aigua i pols: Classificació IP54 per suportar pluja, esquitxades, pols i brutícia.

•Compactes i fàcils d'usar: El bastant petits com per portar-los còmodament penjats del cinturó tot el dia. Els termòmetres digitals poden mesurar la temperatura amb un sol clic i, gràcies a la seva pantalla retroiluminada i multiángulo, la lectura de les dades és extremadament senzilla.

El model Fluke 62 Max és ideal per a una ràpida anàlisi de la temperatura per localitzar l'evidència de focus calents, inusuals, fallades elèctriques i electromecànics, fins a patrons indesitjats d'entrada i sortida d'aire en el conjunt de l'edifici. Al no necessitar tenir contacte directe amb la superfície a mesurar, els tècnics poden realitzar les mesures a distància, tant de màquines en moviment com de connexions elèctriques energizadas.

El 62 Max té una relació de distància i punt de 10:1, i pot mesurar temperatures de 30 a 500 °C amb una precisió de ± 1,5% de la lectura.