Fluke Ibérica, S.L. - Termòmetres d'infrarojos

Fluke VT02

Termòmetres d'infrarojos: imatges d'una càmera digital i la comoditat d'apuntar i disparar d'un termòmetre d'infrarojos

Fotografia de Termòmetres d'infrarojos
Eina per a la solució i diagnòstic de problemes que a més inclou un mapa calorífic d'infrarojos. Fins ara, els electricistes i els tècnics d'entorns industrials, d'HVAC i automoció havien de triar entre un termòmetre d'infrarojos amb mesurament puntual o una càmera termográfica d'alta resolució. El termòmetre visual d'infrarojos Fluke VT02 salva la distància entre aquestes dues alternatives, per als casos en què una lectura puntual de temperatura no és suficient i una càmera termográfica d'alta resolució està per sobre del que realment necessita. En un sol equip es combina la informació d'una càmera termográfica, les imatges d'una càmera digital i la comoditat d'apuntar i disparar d'un termòmetre d'infrarojos.

Realitzar inspeccions per a aplicacions elèctriques, industrials, d'HVAC/R i d'automoció és molt més ràpid amb el VT02 que amb un termòmetre d'infrarojos, que requeriria diverses lectures, així com el registre manual dels resultats. El VT02 detecta els problemes a l'instant gràcies a la fusió d'imatges tèrmiques i reals. Pot mostrar i guardar les imatges com a visuals completes, d'infrarojos completes, o en tres maneres de fusió (al 25, 50 i 75%). Amb els marcadors es pot indicar els punts freds i calents; els requadres vermells per a les zones calentes i els blaus per a les fredes. En el punt central es proporciona la lectura de temperatura. Les imatges s'emmagatzemen en la targeta micro-SD, la qual cosa elimina la necessitat d'anotar les lectures a mà.

Assequible, compacte i intuïtiu, el VT02 funciona amb la senzillesa de l'enfocament lliure, la qual cosa amplia l'espectre d'usuaris des dels més adobats als més inexperts; a més, s'amplien les aplicacions disponibles per a empleats interns o contractistes. Les imatges del VT02 es poden importar al programari d'anàlisi i informes SmartView, inclòs amb el VT02, per produir informes professionals que documentin els problemes detectats o les reparacions realitzades, ja sigui amb finalitats administratives o per a consulta del client.