Fluke Ibérica, S.L. - Termòmetres d'infrarojos

Fluke FoodPro

Termòmetre per infrarojos: per mesurar temperatures en la indústria alimentària

Fotografia de Termòmetre per infrarojos
Fluke Europe B.V. ha desenvolupat els termòmetres per infrarojos Fluke FoodPro i FoodPro Plus, dissenyats per mesurar, en la indústria alimentària, la temperatura dels productes de forma ràpida i precisa i evitar així possibles problemes de seguretat i salubritat en els aliments.

Amb el termòmetre sense contacte Fluke FoodPro, que disposa de sistema d'il·luminació de l'objectiu, indicador de zones de temperatura (“adequada/inadequada”) i segellat conforme amb la norma IP54, els treballadors del sector alimentari podran controlar la temperatura de les àrees en les quals hi hagi aliments de forma ràpida i senzilla.

Per a les ocasions en les quals sigui necessari realitzar comprovacions tant de la temperatura interna com de l'externa, el termòmetre per infrarojos Fluke FoodPro Plus disposa de dues opcions dissenyades per realitzar mesures segures, precises i còmodes. La manera de mesura sense contacte permet als professionals de la indústria alimentària controlar de forma ràpida la temperatura tant dels aliments calents com la dels refrigerats, així com consultar de forma instantània les lectures de temperatura de superfície en la pantalla LCD amb retroiluminación; a més, podran realitzar mesures precises de la temperatura interna dels productes amb la sonda de contacte integrada en el dispositiu.

Els termòmetres FoodPro Plus i FoodPro incorporen límits de seguretat de la temperatura segons els principis establerts en el sistema d'Anàlisi de Riscos i Punts Crítics de Control (APPCC) per a la supervisió de la temperatura dels aliments. A causa de l'augment dels requisits d'inspecció en un gran nombre de països, els programes APPCC s'estan convertint en alguna cosa sistemàtic en àmbits institucionals i en les grans cadenes de productes d'alimentació en un intent de reduir el risc de malalties de transmissió alimentària.