Phoenix Contact, S.A. - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Sütron TesiMod BT15

Terminal gràfic: la seva memòria d'aplicació és de 256 kbytes a 768 kbytes

Els terminals TesiMod ofereixen totes les funcions necessàries. Són compatibles amb molts controls, gràcies als controladors de protocol cargables. Porten pantalles de fàcil lectura, fins i tot en condicions d'il·luminació desfavorables. Els frontals estan protegits contra pols i dolls d'aigua, segons índex IP 65. Són fàcils de muntar gràcies a la seva baixa profunditat de muntatge, fins i tot amb espais molt apurats. Existeixen terminals d'usuari específics per al client, preparats per a les necessitats individuals.

La seva programació i manejabilitat funcionen amb el TSwin, el programari de programació per tots els terminals TesiMod.

La seva programació és senzilla i ràpida: poden adoptar-se dades de projecte existents. El seu maneig és senzill i segur mitjançant tecles de programari, tecles de funció o pantalla tàctil. El seu funcionament està estandarditzat i disposa d'ajuda en pantalla per a un accés ràpid a la informació.

El model BT15 disposa de pantalla de quars líquid, amb Led i il·luminació de fons. Capacitat de 8 línies de 40 caràcters per línia o de 4 línies de 20 caràcters per línia. I d'imatges de 240 x 64 píxels. La superfície de la pantalla té unes dimensions de 134 mm d'ample per 40,4 mm d'alt. L'altura dels caràcters és de 3,7 mm.

El teclat és de tipus de membrana. Incorpora 17 tecles de funció de les quals 16 són amb led, 25 tecles de sistema i 17 tecles de programari.

La seva memòria d'aplicació és de 256 kbytes a 768 kbytes.