CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Veremadores

New Holland Opti-Grape

Tecnologia Opti-Engrapi en les Vendimiadoras Braud 9000: neteja fins a cinc vegades superior

Fotografia de Tecnologia Opti-Engrapi en les Vendimiadoras Braud 9000
Tecnologia Opti-Engrapi: rendiment de neteja fins a cinc vegades superior, aplica un sistema exclusiu que crea una superfície de bufat amb matalàs d'aire: una turbina impulsa aire a través d'una malla fina per eliminar tot el material que no sigui raïm, abans que caigui a la tremuja.

El sistema de CA Bus, que presenta dades del sensor Force-A de maduració del raïm en temps real en el monitor IntelliView III de les màquines Braud 9000.

Situat en l'extrem del sistema de neteja, damunt de la tremuja, el conductor adapta la força de l'aire mitjançant el canvi de velocitat de la turbina, depenent de la qualitat de classificació que es desitgi. Per tant, el conductor pot ajustar directament la qualitat de neteja del raïm des de la cabina, mitjançant el monitor Intelliview.la tecnologia de superfície de matalàs d'aire a alta pressió s'ha desenvolupat juntament amb una gran varietat de millores del sistema de neteja, com un preclasificador, dos conjunts de corrons per a la zona de preselecció, que augmenten el rendiment de neteja fins a un 20%, atès que el material que no és raïm senzillament cau per les separacions.l sabor del vi.

La tecnologia de superfície de matalàs d'aire a alta pressió s'ha desenvolupat juntament amb una gran varietat de millores del sistema de neteja, com un preclasificador, dos conjunts de corrons per a la zona de preselecció, que augmenten el rendiment de neteja fins a un 20%, atès que el material que no és raïm senzillament cau per les separacions. A més, l'aspirador superior del transportador receptor també s'ha millorat perquè elimini encara més deixalles durant el procés de neteja inicial. La qualitat del raïm ha millorat molt, ja que solament les vinyes que romanen en el racimo passen per la despalilladora final, protegint a les quals ja s'han separat.

El sistema Opti-Engrapi va ser sotmès a exhaustives proves de camp, tant en l'hemisferi nord com en l'hemisferi sud, i en comparació de les tecnologies de neteja tradicionals, el sistema Opti-Engrapi redueix dràsticament la quantitat de material que no és raïm fins a cinc vegades, amb un contingut d'impureses d'amb prou feines 0,1%. Això pot permetre als viticultores un increment de la rendibilitat, ja que es redueix en gran mesurada la necessitat d'una separació addicional del material que no és raïm.

El sistema no influeix en la productivitat i es pot utilitzar a la velocitat de collita normal amb la majoria de raïms negres. Els operadors que treballen amb raïm negre i blanca poden senzillament desactivar el sistema des de la cabina. En eliminar el material que no és raïm, juntament amb els grans secs i mohosos, el sistema influeix en les vinyes al principi del procés de vinificación, la qual cosa té un impacte directe en la qualitat del producte final.

New Holland ha aconseguit la compatibilitat total entre la xarxa de CA Bus de la recol·lectora Braud 9000 i el sensor Multiplex de Force-A per presentar lectures d'antocianinas en temps real en el monitor amb pantalla tàctil en color IntelliView™ III.

Disponible per a tota la gamma Braud 9000, el sensor Multiplex se situa sobre la tremuja i utilitza una tecnologia òptica exclusiva per determinar el contingut d'antocianinas de les vinyes, que és un indicador clau del seu grau de maduració.

La solució és instantània i no invasiva, per la qual cosa es manté la integritat del raïm. Els operadors poden veure i registrar els mil·ligrams d'antocianinas per litre, així com monitorizar l'heterogeneïtat de la tremuja en la pantalla IntelliView III mitjançant la tecnologia de CA Bus.

Es mostren les lectures d'antocianinas de cada càrrega, la qual cosa facilita la presa de decisions per la vinificación posterior.

El sistema també es pot connectar a la funcionalitat de mapatge integrada en les recol·lectores Braud 9000. Juntament amb les dades de posicionament per GPS, es pot generar un mapa de la variabilitat espacial d'antocianinas per adaptar les tècniques del vinyer i obtenir una maduració òptima de la vinya, a més de seleccionar determinades parcel·les per a barreges concretes de raïm. Aquestes dades es poden integrar per complet amb els obtinguts amb EnoControl per perfeccionar el procés de verema.