Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Cortadoras de ceràmica

Rubi Diamant DU/DW

Talladors elèctrics de ceràmica: incorporen taules desmuntables, potes plegables, rodes i rosteix

Fotografia de Talladors elèctrics de ceràmica

La gamma Diamant DU/DW de Rubi consta de talladors elèctrics de ceràmica,amb la funcionalitat, la facilitat d'ús i la fiabilitat com a característiques comunes.

Després de l'aparició al mercat dels primers models DU i DW, van aparèixer models amb majors prestacions, com els Diamant DW-N i DW-NL. Aquests talladors, de major capacitat, destaquen per la incorporació de taules desmuntables, que faciliten el procés de neteja, un sistema de potes plegables i la incorporació de rodes i rosteix, per al trasllat de la màquina i la seva càrrega en un vehicle.

Com la resta de la gamma, els talladors Diamant DW-N i DW-NL disposen d'un motor d'1,5 CV, lliscant sobre rodaments i abatible per realitzar corts a inglete. A més el capçal disposa d'efecte tronzadora i és graduable verticalment. cal destacar a més el nou topall amb regla de mesurament i esquadra graduable, que permet realitzar corts repetitius i corts en diagonal amb gran precisió.

En disposar d'una taula de majors dimensions, les noves DW-NL aconsegueixen una longitud de cort màxima de 103 cm., podent tallar en diagonal peces ceràmiques de fins a 71 x 71 cm. L'altura de tall màxim arriba als 72 mm.

Com a complement a aquesta extensa sèrie, Rubi ha desenvolupat recentment el tallador Diamant DU-200-BL, integrat en la seva gamma Basic Line. Aquest tallador, amb disc de 200 mm i motor d'1 CV, té unes dimensions molt ajustades i ha estat especialment concebut per al seu ús en mercats en desenvolupament, a més de ser també una excel·lent alternativa per a un ús ocasional, semiprofesional.