Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Cortadoras de ceràmica

Rubi Diamant DS y DX

Talladors elèctrics de ceràmica: combinen alumini i acer en la seva estructura per obtenir una màxima lleugeresa

Fotografia de Talladors elèctrics de ceràmica
Rubi presenta un nou concepte de talladors elèctrics de ceràmica i materials d'obra: els nous Diamant DS i DX, redissenyats íntegrament, combinen alumini i acer en la seva estructura per obtenir una màxima lleugeresa sense renunciar a una gran resistència. En aquesta nova concepció, destaca especialment l'exclusiva guia d'alumini de geometria antiflexión que atorga al tallador una gran precisió, tant en corts rectes com a inglete.

Com la resta de talladors Rubi, els talladors DS i DX han estat concebuts per maximitzar la seva facilitat d'ús i millorar la seva funcionalitat. Per aquest motiu, tots els models compten amb una gran superfície de treball desmuntable per facilitar la seva neteja i incorporen un nou sistema de dipòsit d'aigua extraïble. A més, la seva potes retràctils amb funció ‘cuirassa’ i el seu sistema de transport mitjançant rodes minimitzen l'esforç necessari per moure les màquines.

Els talladors DS i DX compten amb un potent motor de 3 CV, munten discos de 250 mm, 300 mm o 350 mm de diàmetre segons model i equipen protectors de disc de màxima seguretat. En la gamma DS (amb transmissió directa) i DX (amb motor superior), estan disponibles diferents versions amb longituds de tall d'entre 105 i 150 cm, i grossors màxims de tall de fins a 230 mm.