Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Cortadoras de ceràmica

Rubi DW-250-NL

Talladors elèctrics: capacitat de cort propera als 120 cm

Fotografia de Talladors elèctrics
De fabricació sòlida i resistent, el tallador ingleteador Diamant DW-250-NL és una opció molt apreciada entre els professionals, en conjuminar prestacions, capacitat de tall, funcionalitat i una excel·lent relació qualitat/preu.

A causa de la tendència del mercat de la ceràmica cap a formats de major grandària, els colocadores tenen la necessitat de tallar peces cada vegada majors i per aquest motiu, la capacitat de cort propera als 120 cm d'aquest tallador és especialment valorada pels professionals.

Juntament amb la seva capacitat de tall, destaquen la incorporació d'una taula desmuntable d'acer inoxidable, que facilita en gran mesurada el procés de neteja, el sistema de potes plegables i la incorporació de rodes i rosteix, per al trasllat de la màquina i la seva càrrega en un vehicle.

Com la resta de la gamma Diamant DW, aquest tallador elèctric disposa d'un motor d'1,5 CV lliscant sobre rodaments i abatible per realitzar corts a inglete. A més el capçal disposa d'efecte tronzadora i és graduable verticalment. cal destacar també el topall amb regla de mesurament i esquadra graduable, que permet realitzar corts repetitius i corts en diagonal amb gran precisió.

A més, igual que la resta de gammes Rubi, la DW-NL incorpora protector tèrmic i un sistema de refrigeració del disc per bomba d'aigua amb vàlvula reguladora de flux. Té una garantia de 2 anys, coberta per la xarxa internacional de serveis post venda Rubi.