Maquinaria para Bodegas, S.L. (MPB) - Equips per mesurar sulfits

MPB 25/250 I/h

Sulfitómetro automàtic: permet el dosatge de SOTA2 en forma líquida

Fotografia de Sulfitómetro automàtic
El model 25/250 I/h compta amb conjunt compost per una bomba dosificadora volumètrica, construïda totalment en acer inoxidable, qualitat molibdè titani. Inclou doble membrana, rendiment regulable en marxa, filtre de protecció d'impureses possibles contingudes en la solució, caudalímetro que permet el control del rendiment real de la injecció, conjungando les pèrdues de càrrega i caixa elèctrica independent.

Té com a accessoris una taula de suport en acer inoxidable, injector especial anti-tornada, a soldar o unir a la canonada de verema i dipòsit per a la preparació de la solució sulfurosa.

Compta amb originalitats com la lectura precisa del rendiment real de la injecció gràcies a un caudalímetro de precisió que permet l'addició real absorbint les pèrdues de càrrega ocasionades per l'altura manométrica i la pressió a l'interior de la canonada de verema. També l'engegada i atur automàtic de sulfitómetro gràcies a diversos sistemes d'automatismes perfectament posats a punt.

Amb la utilització del sulfitómetro de MPB s'aconsegueix una homogeneïtzació total del SOTA2, ja que l'addició és controlada sobre les canalitzacions per on circula la verema o el most. A més la reducció de dosi d'ocupació afavoreix la iniciació de la degradació málica.