Mabeconta, S.L. - Sondes, sensors i transmissors de cabal

S.K.I. SDF

Sondes per a gasos, vapor i líquids: per a canonades amb diàmetre de més de 25 mm

Fotografia de Sondes per a gasos, vapor i líquids
Les sondes SDF són un producte de S.K.I. Schlegel & Kremer Industrieautomation GmbH.

Les sondes de cabal SDF són aparells de mesurament universal per a canonades amb diàmetre de més de 25 mm (1 polzada) amb molt poques restriccions.

S'utilitzen en tots els llocs on han de ser mesurats productes amb gasos, vapor saturat o recalentado o líquids. A part del seu ampli camp d'utilització, aquests ofereixen grans avantatges a causa del seu cost comparat amb altres principis de mesurament.

• El seu avantatge, senzillesa: les sondes SDF es munten de forma senzilla, i per això en molt curt temps.

• El seu avantatge, resistència: les sondes SDF no tenen cants tallants i pràcticament no tenen desgast, això significa precisió a llarg temps.

• El seu avantatge, precisió garantida:

Les sondes SDF es poden fabricar en qualsevol material. També en execucions especials, es garanteix mantenir la precisió en el mesurament.

• El seu avantatge, eficiència.

Les sondes SDF només redueixen mínimament la secció de la canonada. Menys reducció suposa menys pèrdues de càrrega i per tant menys despeses d'energia. El controlador i el medi ambient s'alegren d'això.

El seu avantatge, sense problemes: les sondes SDF generalment no precisen mantenimento. Només els aparells després de les sondes precisen el mateix de tant en tant.