Carl Zeiss Iberia, S.L. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

Zeiss VAST XTR

Sondes de mesurament: mesures flexibles i de gran precisió

Fotografia de Sondes de mesurament
Mesures flexibles i de gran precisió gràcies al VAST XTR Gold

La sonda VAST XTR Gold de Carl Zeiss, permet realitzar mesures flexibles i de gran precisió en matèria de mesurament industrial i, com a conseqüència, augmenta de manera considerable la productivitat i flexibilitat per als operadors. Gràcies a l'eix rotatori integrat, el VAST XTR Gold permet girar el sistema de palpat en direcció a la superfície que està sent mesura, i s'ajusta fàcilment a peces complexes, permetent així aconseguir pràcticament qualsevol posició.

Fins ara, els operadors havien hagut de triar entre un procés flexible articulant el capçal de la sonda amb scanning passiu, no dissenyada per a una màxima precisió, o una capçal de scanning fix, el qual és més precís però no tan flexible. El VAST XTR Gold combina el millor de tots dos mons. La característica fonamental és la seva articulació giratòria integrada. Per a aplicacions especials, aquest valor pot ser configurat en qualsevol angle a través de l'ús dels sistemes de palpat. El VAST XTR Gold està dissenyat per palpadores llargs i pesats de fins a 350 mil·límetres de llarg i 500 grams de pes.

VAST Navigator i VAST Performance:

La sonda és compatible amb les funcions "Navigator" i "Performance". El VAST Navigator és un sistema expert que optimitza la rapidesa de mesurament amb la precisió desitjada. La funció del VAST Performance permet al palpador escanejar contorns d'engranatges sense sacrificar la velocitat o precisió com en el passat. Ambdues funcions augmenten considerablement l'eficiència.

Rang d'aplicacions i efectivitat més alta per als usuaris

Els usuaris d'aquest sistema es beneficien de la sonda VAST XTR Gold en molts nivells. Primer, estalvien temps perquè es necessiten poques configuracions de palpadores i modificacions, amb el que també poden estalviar costos. Equipat amb un palpador fix estàndard, la sonda és ideal per a les peces amb moltes superfícies i posicions angulars, tals com aquelles en caixes d'engranatge per a helicòpters i locomotores. El VAST XTR Gold també és apropiat per a peces simètricament rotatives, com a engranatges de ventilació i turbines, tals com aquelles utilitzades per li energia eòlica. Proveeix als usuaris d'una flexibilitat extra. Els canvis de palpador són eliminats i la utilització optimitzada del rang de mesurament de la màquina incrementa l'eficiència i assegura una precisió més alta.

El VAST XTR Gold està actualment disponible per als següents sistemes ZEISS: ACCURA II, GageMax, PRISMO i MMZ T II.