Pepperl + Fuchs, S.A. - Codificadors lineals i altres transductors de posicionament i desplaçament

Data Matrix PCV

Sistemes de posicionament: proporcionen informació extensa de diagnòstic i sortides de commutació DC

Fotografia de Sistemes de posicionament
En el codi Data Matrix (codis 2D), la informació es codifica en un àrea quadrada com un patró de punts. En comparació dels codis de barres unidimensionals (codis 1D), la densitat d'informació per unitat d'àrea augmenta clarament.

Els codis individuals Data Matrix poden col·locar-se horitzontal o verticalment al llarg d'un camí que pot ser llegit i desxifrat amb un cap de lectura basada en càmeres. La posició exacta es dóna com a sortida en les adrecis x i i. Els beneficis són sorprenents:

- Màxima integritat de dades.

- Una fina banda de codi per al seu muntatge quan l'espai és reduïu.

- Radio de corba molt reduït.

A causa que almenys sempre es llegeixen 6 codis, hi ha una alta redundància de dades. Fins i tot amb una gran quantitat de contaminació o dany, es determina amb fiabilitat la posició exacta, complint els estrictes requisits de transport i maneig de materials.

El cap de lectura PCV utilitza la moderna tecnologia de càmera i, a causa de l'eliminació dels díodes làser i parts mecàniques, és extremadament robusta i proporciona una llarga vida útil. Distàncies de fins a 10 km incloent mesurament d'altura, informació extensa de diagnòstic i sortides de commutació DC són només algunes de les característiques de l'únic sistema de posicionament Data Matrix.