Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Controladors, accionaments i protectors de motors de CC i CA

Siemens Simocode pro

Sistemes de gestió de motors: de baixa tensió

Fotografia de Sistemes de gestió de motors
Siemens, a través de la divisió de Productes i Sistemes Industrials, ha dissenyat el sistema de gestió de motors de baixa tensió Simocode pro.

El sistema forma part de la gamma de productes Sirius i constitueix el nexe d'unió intel·ligent entre el sistema de control i la derivació al motor, conjuminant en una solució completa totes les funcions de protecció, vigilància i comandament, podent a més connectar-se a nivells superiors d'automatització a través de Profibus DP. Gràcies a que aporta detallades dades d'explotació, manteniment i diagnòstic, permet augmentar la disponibilitat de les instal·lacions i estalviar despeses durant la instal·lació, engegada, operació i manteniment.

Simocode pro està disponible en dues sèries d'equips amb diferent nivell de funcionalitat: Simocode pro C (Compact), per arrancadores directes i inversors, i Simocode pro V (Variable), amb major repertori funcional, incloent vigilància de tensió i potència. Ambdues sèries consten d'una unitat basi i un mòdul de mesura d'intensitat separat per a intensitats nominals al motor de 0,3 a 630 A. Opcionalment, està disponible un mòdul de comandament que es connecta a la unitat basi i s'allotja en la porta de l'armari elèctric.