Instrumentos Testo, S.A. - Termohigròmetres i higròmetres per a climatització

Testo Saveris

Sistema per mesurar temperatura i humitat: en l'ambient i en processos

Fotografia de Sistema per mesurar temperatura i humitat
La companyia Testo desenvolupa Saveris, un nou sistema que permet mesurar els valors de temperatura i humitat en l'ambient i en processos. Es tracta d'un producte “molt senzill d'usar” que, gràcies al registre automàtic de les dades de mesurament, proporciona “seguretat i estalvi de temps a l'usuari”.

El sistema és apropiat per al monitoratge i la documentació de temperatura i humitat en producció, gestió de la qualitat i R+D, així com en edificis per al monitoratge de les condicions ambienti en l'emmagatzematge de productes sensibles a la humitat i la temperatura com en inventaris valuosos (museus, sales d'ordinadors), medicines o aliments. També és útil per al monitoratge de la cadena de fred.

Les sondes sense fils de Saveris mesuren la temperatura i la humitat. Durant el cicle de mesurament, les sondes memoritzen les dades i els transmeten a la base a intervals regulars, no obstant això, quan s'excedeix un valor límit, la sonda estableix contacte immediatament. Gràcies a la transmissió bidireccional, la base i la sonda estan en contacte mutu, la qual cosa assegura que no hi hagi interferències amb altres sistemes i que les dades de mesurament només es registren a la base correcta. En cas d'interrupció en la comunicació via radio, es dispara una alarma i la memòria de la sonda segueix registrant les dades per evitar que es perdin. La memòria es manté en funcionament durant molt temps gràcies al disseny optimitzat de la bateria. L'abast de transmissió en camp lliure arriba fins als 300 metres a una freqüència de 868 MHz i aproximadament 100 metres a una freqüència de 2.4 GHz.