Leuze Electronic, S.A.U. - Càmeres per a visió artificial i automatització

Leuze LSIS 400i

Sistema de visió intel·ligent d'última generació: destaca per les seves grans prestacions i la seva facilitat d'integració combinats amb inversions mínimes

Fotografia de Sistema de visió intel·ligent d'última generació
Amb el nou sistema de visió intel·ligent LSIS 400i Leuze electronic ha desenvolupat una nova gamma potent de càmeres intel·ligents que destaca per les seves característiques úniques com webConfig, ajust motoritzat de la distància focal, il·luminació homogènia i anàlisi optimitzada de BLOB. Aquestes prestacions faciliten la integració, ofereixen més flexibilitat, un ampli ventall de possibles aplicacions i una alta fiabilitat.

Aquests sistemes de visió artificial s'utilitzen en camps com a control de seguretat, detecció d'objectes, determinació de posició, processos d'identificació o control de processos. Els sistemes de visió intel·ligents representen solucions més ràpides i més flexibles.

La nova òptica aquesta composta per 8 segments rectangulars amb superfícies de forma lliure, calculada matemàticament. Així s'aconsegueix una il·luminació molt homogènia i de forma rectangular per a cada segment, la qual cosa resulta molt eficaç en un rang de 50 fins a 250 mm.

La il·luminació es troba, igual que la càmera, dins d'una robusta carcassa metàl·lica, amb finestra de cristall segellada, oferint un índex de protecció IP 65 / 67. Una altra característica important és l'ajust motoritzat i controlat de la distància focal, que elimina la necessitat d'un ajust manual en canviar de producte.

Una altra novetat que també facilita enormement l'ús dels sistemes intel·ligents és el programa de parametrització integrat webConfig. Aquest programari de parametrització, desenvolupat per Leuze electronic i implementat per primera vegada en la gamma de lectors de codi de barres BCL 500i, permet la parametrització dels dispositius directament via navegador Web