Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes elèctriques

Fluke Visual Performance Manager 4.0

Sistema de gestió de rendiment: millora el desenvolupament de serveis i accelera la identificació de problemes

Fotografia de Sistema de gestió de rendiment

Fluke Networks anuncia la disponibilitat de Visual Performance Manager 4.0, l'última versió del seu sistema de gestió de rendiment. Aquest sistema millora el desenvolupament de serveis en assenyalar amb la màxima precisió la causa de problemes de rendiment d'aplicació en xarxes mitjançant Application Performance Solution high-end i un motor d'anàlisi de programari patentat.

El component per a rendiment d'aplicacions de Visual Performance Manager dota de tres beneficis essencials per a departaments IT: fàcil identificació de les aplicacions que estan rendint per sota del seu nivell i capacitat per assenyalar les causes; eliminació de “acusacions” entre grups mitjançant un mesurament de resposta de client / aplicació individual; i simplificació en les tasques de resolució de problemes i reducció del MTTR en aplicacions multi-tier gràcies a la correlació de les transaccions dels múltiples nivells.

La versió 4.0 empra una targeta de recollida de dades a mesura que és molt útil a l'hora d'analitzar informació de tràfic rellevant, fent possible un desenvolupament més eficient del rendiment d'aplicació de xarxa.

El desenvolupament d'aplicació s'està convertint en el punt crític per a les organitzacions IT. Com destaca Evelyn Hubbert, analista de Forrester, al Mercat de Programari de Gestió de Xarxa (Forrester Research, Inc., 6 de juny de 2007), “La responsabilitat del desenvolupament d'aplicació s'està traslladant als professionals de xarxa. El resultat és que la disponibilitat i la utilització de xarxa no són bons indicadors per conèixer l'estat de salut d'una xarxa. L'equip de control necessita canviar la seva gestió i això permetrà que els professionals de xarxa siguin més visibles i rellevants per als seus clients, ja que tindran la capacitat d'oferir un servei excel·lent a l'hora de transportar dades ràpidament d'un extrem a un altre del sistema”.

A part d'oferir una anàlisi més ràpida a través del nou Application Performance Appliance, Visual Performance Manager 4.0 també permet als departaments IT concentrar els seus recursos limitats en la resolució dels problemes més crítics mitjançant l'ús d'una manera més eficient de gestionar els incidents excepcionals. Aquesta versió dota d'una nova alarma intel·ligent que “aprèn” en funció de dades reals. La informació de l'alarma es presenta en una vista unificada des de fonts de dades com a Visual Performance Manager Analysis Service Elements (AGAFA) i Application Performance Appliance.