Telpro - TelproCE - Serveis de calibratge, mesurament i assaig

Servei de laboratoris d'assajos per a marcat CE: per a assajos de compatibilitat electromagnètica EMC en càmera semianecoica

Fotografia de Servei de laboratoris d'assajos per a marcat CE
L'empresa Telpro ofereix el servei de càmera semianecoica per realitzar assajos de compatibilitat electromagnètica (EMC). L'objectiu és permetre el verificat del compliment de les normatives tant europees com de tercers països per poder efectuar el marcat CE dels productes dels seus clients.

Aquesta càmera semianecoica permet la realització dels assajos d'emissions conduïdes, radiades i immunitat així com els de les normes de compatibilitat electromagnètica (EMC).

Disposa de filtres de xarxa, monofásica i trifàsica, d'alimentació de corrent continu, així com per al filtrat de línies de senyalització i control.

A més es disposa annex a aquesta càmera d'un banc de treball amb tots els instruments de laboratori necessaris per poder realitzar les mesures que exigeixen les normatives.

Tot aquest instrumental del banc de treball annexo està controlat per ordinador mitjançant bus IEE488, permetent així poder disposar d'una gran flexibilitat quan és necessari veure el comportament dels equips baix assaig en condicions especials i extremes, a més permet ser programat per al compliment de normatives especials tant de tercers països com les determinades pel propi client.

Es disposa d'un circuit tancat de TV per veure el comportament de l'equip baix assaig.

Les dimensions de la càmera d'assajos són 5,80 x 3,30 x 2,70 m. La porta d'accés és d'1,20 x 2,20 m.

Telpro ofereix l'opció de lloguer de les instal·lacions a jornada completa o a mitja jornada.