Telpro - TelproCE - Serveis de calibratge, mesurament i assaig

Servei de laboratoris d'assajos per a marcat CE: per a aplicacions de components per a automoció

Fotografia de Servei de laboratoris d'assajos per a marcat CE
Telpro ofereix el servei d'un banc d'assajos especialment dissenyat per a aplicacions del sector de l'automoció. Es tracta d'un banc programable per realitzar les mesures i assajos de compatibilitat electromagnètica que exigeixen les normes d'automoció així com per verificar el compliment de les normatives tant europees com de tercers països.

Adjunt a aquest banc d'assajos estan la càmera semianecoica i la càmera climàtica per col·locar en elles l'equip sotmès a assajos.

Aquest banc de treball disposa dels instruments de laboratori necessaris per poder realitzar les mesures que exigeixen les normatives.

Tot aquest instrumental del banc de treball està controlat per ordinador mitjançant bus IEE488, la qual cosa permet disposar d'una gran flexibilitat quan és necessari veure el comportament dels equips baix assaig en condicions especials i extremes, a més permet ser programat per al compliment de normatives especials tant de tercers països com les determinades pel propi client.

Disposa d'un circuit tancat de TV per veure el comportament de l'equip baix assaig.

Les dimensions de la càmera semianecoica annexa al banc d'assajos són de 5,80 x 330 x 2,70 m i la porta d'accés mesura 1,20 x 2,20 m.

Telpro ofereix l'opció de lloguer de les instal·lacions a jornada completa o a mitja jornada.