Soltekin, S.L. - Detectors de proximitat (relés Reed, sensors inductius i capacitatius)

Steute ZS 91 S, ZS 91 SR y ES 91 DL

Sensors inductius: per a aplicacions complexes

Fotografia de Sensors inductius
La sèrie 91 de sensors robusts ha estat dissenyada especialment per a ambients amb condicions desfavorables: sensors d'emergència per tracció de cable, sensors de posició i alineació de cintes, aparamenta de “tasques pesades”. Els camps d'aplicació típics són les plantes de reciclat, terminals en terra de material voluminós, tecnologia de transport i plantes industrials per a la producció i processament d'acer.

La cartera de productes de la sèrie 91 inclou el sensor d'emergència per tracció de cable ZS 91 S. La seva carcassa, construïda en material termoplàstic reforçada amb fibra de vidre, suporta el desgast i el trencament mecànics. Combinat amb cargols coberts amb acer inoxidable, implica també una gran resistència a la corrosió. Una palanca d'accionament simplifica el maneig del sensor. La tracció del cable pot ser tan llarga com de 2 x 100 metres, per la qual cosa fins i tot àrees més perilloses es poden equipar amb una funció de parada d'emergència d'accés immediat. Les altres funcions de seguretat són la detecció de cable traccionado o cable trencat. Un senyal de parada d'emergència també es pot enviar a través d'un llum de senyalització opcional. L'usuari pot triar entre diferents sistemes de sensors de fins a sis contactes. De tal forma, es facilita la integració senzilla i estandarditzada del sensor d'emergència per tracció de cable en el circuit de seguretat existent. Versions amb un mòdul segur Dupline integrat a través d'un connector enchufable estan també disponibles.

El sensor d'alineació de cinta ZS 91 SR està equipat amb la mateixa carcassa que el ZS 91 S, però utilitza una palanca de corró ajustable que monitoriza el correcte rendiment de la cinta transportadora. Si la cinta transportadora està desalineada, la cinta es deté o, per exemple, s'envia un senyal d'alerta a la cambra de control. Una versió amb contacte tremolós està també disponible. D'aquesta forma es poden evitar els llargs temps de parada a causa de la desalineació d'una cinta transportadora totalment carregada. Fins i tot aquí, versions amb un mòdul segur Dupline es poden utilitzar en lloc de sensors cablejats convencionals. Solucions sense fils també podrien ser una opció.

La tercera variant de la sèrie 91 és el sensor de posició de tasca pesada ÉS 91 DL, el qual assegura un monitoratge confiable sobre màquines i plantes d'indústries amb materials pesat. En les tres variants, el disseny optimitzat juntament amb tecnologia de fabricació a l'altura dels nous descobriments faciliten alts graus de protecció d'IP 66 a IP 67, així com aplicacions contínues fins i tot sota condicions ambientals extremes.