IFM Electronic, S.L. - Sondes, sensors i transmissors de pressió

Sensors i transmissors de pressió: en aplicacions hidràuliques i pneumàtiques

Fotografia de Sensors i transmissors de pressió
Els sensors de pressió d'Ifm han estat desenvolupats per controlar la pressió en aplicacions hidràuliques i pneumàtiques. Els sensors de pressió són igualment indispensables en la indústria alimentària o a les zones asèptiques. ifm ofereix una àmplia gamma amb diversos tipus per a les diferents aplicacions industrials.

Tots els dispositius disposen de carcassa d'una sola peça i no necessiten components mòbils tals com a pistons o ressorts.

Els sensors són extremadament resistents a les càrregues mecàniques i tenen un funcionament completament sense desgast i sense fatiga. El sensor posseeix una cèl·lula ceràmica de mesurament. Els avantatges d'aquest material són la resistència a la corrosió i la seva estabilitat a llarg termini. Això garanteix a llarg termini una precisió contínua dels valors de mesurament.

Els sensors d'Ifm són així mateix resistents als becs de pressió dinàmics i tenen una alta resistència a les sobrecàrregues. Són resistents als becs de pressió que solen tenir lloc en les vàlvules de tancament ràpid. En funció del tipus de muntatge, poden alternar-se becs de pressió i de buit en intervals curts. Els sensors d'Ifm també es mostren resistents en aquestes situacions crítiques. Pel que fa a la resistència a vibracions i xocs, els components electrònics del sensor estan muntats sobre un film flexible en lloc de sobre una placa rígida de circuit imprès.

El muntatge amb membrana aflorante en la carcassa d'acer inoxidable és totalment estanc, la qual cosa possibilita una neteja òptima del sensor,imprescindible per a les aplicacions en la indústria alimentària o a les zones asèptiques.