Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

Wenglor

Sensors de trànsit de temps: treballen directament sobre l'objecte

Fotografia de Sensors de trànsit de temps
Aquests sensors mesuren la distància entre el sensor i l'objecte amb el temps de mesurament del recorregut de la llum. Per aquesta raó, el color, la forma i les característiques de la superfície de l'objecte pràcticament no tenen influència sobre el mesurament. Encara els objectes foscos poden ser reconeguts de forma fiable sobre fons brillants. Si l'objecte aconsegueix el punt de mesurament ajustat, l'interruptor s'encén. Una gran varietat de treballs és aconseguida per aquests sensors, els quals reconeixen objectes a grans distàncies.

Aplicacions:

- Reconeixement d'objectes a grans distancies

- Detecció de posició per a vehicles transportadors en fàbriques

- Controlis de circuits tancats

- Control de nivells d'omplert

- Detecció de posició per a transportadors elèctrics elevats

- Missatges de prestatge ple per a sistemes de rack automatitzats

- Reconeixement de vores

- Conteo d'objectes

- Monitoreo d'obertures

- Monitoreo de trencaments i perforacions

- Reconeixement de parts extremadament petites.

El punt és fàcilment visible, encara a grans distàncies, permetent fàcil ajust i arrencada inicial. El feix de llum extremadament fi assegura un diàmetre de llum petit, la qual cosa significa que es puguin reconèixer fins i tot parts molt petites.

Sensors de trànsit de temps: Treballen directament sobre l'objecte. Els interruptors commuten a la distància memoritzada. La manera Teach-In funciona en pressionar un botó o a través d'un senyal de control.

Els ajustos són realitzats en pressionar un botó o a través delmenú que apareix en el display o externament a través de laInterfaz RS-232. El programari de configuració wenglor amb funcionesgráficas proveeix un ajust simple i ràpid.

El display FEU OLOR garanteix l'ajust simple d'aquests sensors. Els valors de mesurament són immediatament llegits.

Els sensors amb classe 1 posseeixen una potència de làser més petita segons normativa EN 60825-1 i fan els senyals d'advertiment innecessàries. A causa de la seva potència de llum més alta els sensors làser classe 2 aconsegueixen millors especificacions.