Pepperl + Fuchs, S.A. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

Pepperl + Fuchs 30GM

Sensors d'ultrasons: de parametrització flexible

Fotografia de Sensors d'ultrasons
La sèrie de sensors ultrasònics cilíndrics 30GM de Pepperl + Fuchs tenen un disseny compacte, i les tecles o potenciòmetres que s'utilitzen per configurar l'equip, són evidents a simple vista. El rang de detecció s'estén fins a 6.000 mm. S'inclouen en la gamma, models amb punts de commutació i sortides analògiques, així com amb interface IO-Link.

La família UC...30GM-...-IO es pot incorporar directament al sistema de control usant l'interface IO-Link i el programari específic IODD. El rang de detecció és ajustable en mil·límetres per facilitar la ràpida engegada. Usant l'interface IO-Link, el programari de parametrització PACTware i el DTM específic de l'equip, el sensor pot ser adaptat a una àmplia gamma d'aplicacions especials. L'amplària del con de so i la funció de commutació ‘NC’ o ‘NA’ es pot ajustar usant les tecles.

La distància de commutació de la família UC...30GM70 es defineix mitjançant un potenciòmetre convencional. Una interfície d'infrarojos i el programari de parametrització ULTRA-PROG-ANAR es poden també utilitzar per configurar l'equip. Com a resultat, aquests sensors poden ser configurats i ajustats de manera molt precisa en aplicacions particularment difícils.