Leuze Electronic, S.A.U. - Detectors òptics de posició (fotocèl·lules, etc.)

Leuze KRT

Sensor de contrast: detecten contrastos mínims

Fotografia de Sensor de contrast
Els sensors de contrast de les sèries KRT 3B, 20B i de la sèrie 53/55 de Leuze electronic diferencien entre diferents tons de gris i per tant detecten contrastos mínims. Així es pot controlar la presència de lletres o impressions.

En aquesta gamma no solament existeixen tres versions de l'emissor amb diferents fonts de llum, llum RGB, llum blanca o llum làser. També es presenten en tres versions de carcassa compacta – la versió estàndard, disseny ‘Wash-Down’ i dissenyo higiene (carcassa inox – A 316).

El temps de resposta és de tan sol 50µs i la seva alta reproducibilidad converteixen al sensor de contrast més petit en el més gran. Permet la parametrització in situ de manera senzilla i ràpida. Amb els tres processos de teach – teach estàtic de 2 punts, teach estàtic d'1 punt i teach dinàmic de 2 punts – es pot triar el procés de teach òptim per a cada aplicació. A més la funció EasyTune permet, en ple procés d'ús, l'ajust dels llindars de commutació determinats via processo de teach, en escales del 4%. Aquesta correcció del llindar de commutació online permet una reacció molt ràpida a canvis de paràmetres del procés sense la necessitat de repetir el procés de ‘teach-in’.

Una altra característica destacada és’ YellowBoost’, una tecnologia desenvolupada per Leuze electronic que dóna força al groc i per tant optimitza la detecció en els sensors de vas comptar amb emissió de llum blanca. Aquesta tecnologia afecta a totes les longituds d'ones de llum, però el senyal a l'àrea del groc és més potent.

La combinació IO-Link amb la correcció senzilla del llindar de commutació ‘EasyTune’ i ‘YellowBoost’ són característiques molt innovadores que converteixen als sensors de contrast KRT 3B, 20B i 53/55 de Leuze electronic en els sensors més petits però més potents d'aquesta classe.

Aquesta gamma de sensors de contrast s'inclou en l'ampli portafolio de productes que Leuze ofereix per al sector del packaging (detecció luminescència, sensors per a detecció etiquetes, sensors de color, càmeres de visió).