Talleres Gamor, S.L. - Roscadores hidràuliques

Gamor Vitoria

Roscadora: per executar roscats de grans dimensions

Fotografia de Roscadora
La roscadora Vitòria de Gamor té una capacitat en el sistema mètric d'entre M3 fins a M130, i en el sistema whitworth és BSW 1/8-4” i BSP 1/16-10”. El roscat de materials amb M130 és de 164 kg/mm2, en Brinell és de 477 i en Rockwell HRC és de 49.

Està indicada per a l'execució de roscats de grans dimensions, fins a mètriques de 130 mm i/o rosques similars, amb una sorprenent senzillesa i facilitat de maneig.

A més, té una increïble sensibilitat que li permet també l'execució de roscats de petites dimensions, amb gran qualitat i rapidesa.

Quant al seu equipament de sèrie és molt complet. El seu braç articulat és de quatre barres i té una taula amb ranures en T amb unes dimensions de 900x630 mm. El seu variador de velocitat és en Hz i el seu cuentarrevoluciones és digital per mesurar les rpm. Disposa d'un control de gir de dreta i esquerra, la taula lateral és fixa.

Inclou un sistema de refrigeració i un programador de profunditat. A més, disposa d'un armari elèctric, pilots de posició, un grup hidràulic i una motobomba hidràulica. Té un reductor de velocitat i un sistema de seguretat de roscat.

Com a equipament també disposa d'un ràfec per a la col·locació de capitosts, manòmetre de pressió hidràulica, clau reguladora de pressió, clau protectora de manòmetre i “Silembloc” d'anivellació.

Quant a les seves característiques tècniques, destaca que té una capacitat d'entre M3 i M130. Les seves velocitats estan entre 11 i 450 rpm, i la pressió màxima suportada és de 200 kg/cm2. El seu motor elèctric és de 10,5 CV, amb un voltatge de 380 V trifàsic. El control de la velocitat és electrònic.

La longitud del braç és d'1.000 mm, la cobertura en taula és total i inclou un dipòsit d'oli de 50 l. El seu pes total és d'1.300 kg.