FANUC Iberia, S.L.U. - Robots antropomòrfics

Robots per a manipulació de materials

Fotografia de Robots per a manipulació de materials.
La manipulació de materials és una de les aplicacions més comuna en robòtica, i és on les empreses poden obtenir estalvis substancials. Per aquest motiu, la gamma de productes Fanuc Robotics és ideal per a les seves necessitats de manipulació. Es tracta de les sèries LR Mat i M-6iB (de 2 a 10 kg de capacitat de càrrega), indicades per a la manipulació de peces petites i pick & plau; els models M-16iB i el M-710iC (de 10 a 70 kg de capacitat de càrrega), que poden manejar majors càrregues amb un abast més llarg; les opcions R-2000iB i el M-900iA (de 100 a 700 kg de capacitat de càrrega), usats a tot el món per a diferents tasques de manipulació; i les sèries M-420 i M-410 (4 eixos, de 40 a 450 kg de capacitat de càrrega),dissenyades especialment per paletizado i empaquetat.

Un fet distintiu de la companyia és la seva superioritat en la tecnologia de la “Visió”. La manipulació de productes es complementa amb la càmera, que dóna la posició del producte amb una alta precisió. No és necessari presentar la peça en una posició preprogramada, reduint enormement el treball de la programació.

A més, el programa Roboguide ofereix un sistema de simulació i programació off-line d'alta qualitat que inclou tots els models de robots Fanuc. Poden simular-se i programar-se projectes complets de manipulació, incloent la integració de cèl·lules externes.