Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots per a pintura

Motoman EPX1250

Robots compactes de pintura: per a aplicacions de pintura i ATEX

Fotografia de Robots compactes de pintura
Gràcies al seu rang de treball d'1.250 mm i al seu disseny compacte, el Motoman EPX1250 ofereix els avantatges de la pintura robotitzada per a lots petits i en àrees de producció amb un espai limitat. Les empreses que encara pinten manualment o utilitzen reciprocadores relativament inflexibles poden així beneficiar-se d'una major flexibilitat, un flux continu de producció i aconseguir la trazabilidad dels processos. Això no només proporciona una major eficiència, sinó que també compleix condicions importants per a la certificació ISO.

El Motoman EPX1250 realment marca la diferència a l'hora de pintar petites peces, particularment aquelles que tenen geometries relativament planes. Les aplicacions van des del metall i plàstic fins a les superfícies de fusta. Depenent de la unitat de dispensat de pintura o pistola utilitzada, poden processar-se tots els tipus de recobriments siguin en pols o líquids. Aquest robot compacte també ofereix avantatges especials en combinació amb altres robots o afegit a sistemes existents: per exemple, si una peça és massa gran per a un sol robot, el relativament petit Motoman EPX1250 pot treballar en àrees específiques, millorant així els temps de cicle en treballar de forma coordinada amb l'altre robot de pintura.

Té el certificat ATEX. L'allotjament i l'arpa estan dissenyats de tal manera que les possibles fonts d'ignició elèctriques i mecàniques queden eliminades de forma fiable, la qual cosa significa que el robot pot ser utilitzat en ambients potencialment explosius.