FANUC Iberia, S.L.U. - Robots per a soldadura

Arc Mate100iC/6L

Robot de soldadura de braç llarg i buit: d'1.632 mil·límetres d'abast i 6 quilograms de capacitat de càrrega

Fotografia de Robot de soldadura de braç llarg i buit
Fanuc desenvolupa els robots de soldadura de braç llarg i buit Arc Mat 100iC/6L, d'1.632 mil·límetres d'abast i 6 quilograms de capacitat de càrrega.

La sèrie de robots de 6 eixos ARC Mat100iC, de disseny compacte, compten amb un braç amb volada que permet que la unitat d'alimentació de cable es col·loqui alineada amb el braç. En comparació dels paquets energètics tradicionals, que es munten externament en el braç del robot, el nou sistema de cablejat intern de l'ARC Mat permet que el paquet energètic segueixi el moviment del robot.

A més del nou disseny avançat de la unitat mecànica, el robot treu partit de la tecnologia intel·ligent de soldadura de Fanuc, amb el controlador R-30iA, que controla fins a 40 eixos incloent fins a 4 robots, i el programari Arc Tool, disponible de sèrie en tots els robots de soldadura, que ofereix totes les funcions necessàries per a una soldadura eficient, incloent una configuració plug and play per a la majoria dels equips de soldadura i fonts d'energia.

L'equip també incorpora una àmplia gamma d'opcions addicionals de programari per a soldadura (Torch Guard, Collision Guard, Arc Sensor (mitjançant Arc Seam Tracking), Touch Sensing i Parameter Ramping, entre altres), iRVision integrada per a operacions automàtiques, i Roboguide amb els paquets WeldPro i Dual Arm, per simular i programar tot tipus d'instal·lacions de soldadura.