FANUC Iberia, S.L.U. - Robots per a soldadura

ARCMate 100iC

Robot de soldadura: amb programació més ràpida i una major vida del cablejat

Fotografia de Robot de soldadura

Una programació més ràpida i una major vida del cablejat són dos dels avantatges del robot ARCMate 100iC de Fanuc Robotics. El cablejat integrat, des de la base del robot fins a la torxa de soldadura, permet al paquet energètic (cable, gas i alimentació) seguir el moviment del robot amb precisió i repetibilidad evitant cables esquinçats o trencats.

L'ARCMate100iC de 6 eixos té un disseny compacte, que permet la integració en menys espai de múltiples robots i un millor accés a àrees confinades. El disseny del robot permet posicionar l'alimentador de cable alineat amb el braç àdhuc mantenint el disseny compacte del mateix.

Usant el seu avançat programari de protecció contra col·lisions integrat en el controlador R30iA, no requereix un sensor anticolisión, la qual cosa permet que la torxa de soldadura sigui bastant més curta. A més, el sistema de cablejat possibilita una completa rotació de la nina mantenint la total protecció dels cables de servei i dels tubs de gas.

La velocitat i l'àrea de treball han estat millorades en l'ARCMate, aconseguint millorar els temps de producció en un 15%. Els 1400 cm d'abast i l'habilitat de voltejar-se proporcionen al robot la major àrea de treball de la seva classe – si està muntat en posició invertida el nou braç també compta amb una ampliada àrea de moviment.

Controlar fins a 40 eixos múltiples és possible amb el controlador R-30iA, en manera multiarm un sol controlador pot controlar quatre braços i quatre grups d'eixos auxiliars.

A més de reduir el maquinari addicional típic d'una instal·lació, el controlador pot completar-se amb el seu propi Programmable Machine Controller (PMC). El PMC té un monitor integrat que permet a l'usuari monitorizar el llenguatge de contactes PMC en una pantalla amb tots els nivells i subprogrames que resideixen en el controlador.