Pepperl + Fuchs, S.A. - Sistemes de mesurament òptic tridimensional, escàners làser

Pepperl + Fuchs LGM

Reixetes òptiques de mesura: proporciona les dades de les mesures en mil·límetres

Fotografia de Reixetes òptiques de mesura
La sèrie LGM de reixetes òptiques de mesura disposa de 16 opcions de mesura predefinides i integrades en la unitat. Els usuaris poden seleccionar la manera òptima per a la seva aplicació a partir dels mètodes d'avaluació i reben els valors mesurats directament en mil·límetres, com l'altura de l'objecte, la posició més baixa o més alta de l'objecte, suma, valor mitjà, etc.

Els valors es transmeten digitalment amb uns temps de cicle extremadament ràpids, fins i tot amb la combinació de feixos activada, mitjançant IO-Link, facilitant així la instal·lació i el manteniment des del punt de vista del control. La parametrització i la configuració es completen a través d'un PC sense programador extern ni programari afegit.

Les reixetes òptiques LGM tenen un perfil ultrabajo per a la seva instal·lació en espais reduïts. Els innovadors accessoris de muntatge sense necessitat d'eines fan que la instal·lació, alineació i substitució puguin dur-se a terme de forma ràpida i senzilla. La carcassa d'alumini IP67 resisteix condicions ambientals adverses fins i tot amb baixes temperatures d'emmagatzematge.

La sèrie LGM està disponible amb diverses resolucions i una altura de fins a 3.200 mm, permetent així amplis rangs de mesura. A diferència de productes complexos amb un sol feix de sortida que avaluen cada feix, aquestes reixetes òptiques de mesura proporcionen els valors mesurats en mil·límetres sense càlculs que ocupin molt temps, i estableixen una nova referència al mercat amb el seu disseny compacte, funcionalitat i relació única preu/prestacions.