Circutor, S.A. - Estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Circutor

Recargadores de vehicles elèctrics: sistemes multipunto fins a 20 preses

Fotografia de Recargadores de vehicles elèctrics
El sistema multipunto de la família RVE és una solució òptima para la recarrega de vehicles elèctrics en els aparcaments amb múltiples preses. Aquesta solució permet gestionar la recarrega d'un gran nombre de vehicles elèctrics de forma intel·ligent, controlant els diferents paràmetres de la xarxa elèctrica i els vehicles que a ella es connecten, així com les preferències de l'usuari i del gestor de l'aparcament.

El sistema permet carregar en les condicions més favorables segons les tarifes elèctriques vigents, o de forma immediata si ho requereix l'usuari. Al mateix temps el gestor de l'aparcament pot optimitzar al màxim la seva instal·lació, i realitzar un control de potència i gestió de les càrregues dels vehicles elèctrics connectats i la capacitat màxima de la línia. Així mateix el sistema pot detectar certes anomalies de la xarxa elèctrica de subministrament i informar i actuar per prevenir-los.

El sistema també permet la integració amb sistemes de pagament, així com l'exportació de dades elèctriques com a consums totals, parcials, alarmes, històrics de càrrega, successos, etc.