Festo Automation, S.A.U. - Posicionadors

Festo Pneumatic CMSX

Posiconadores: per a actuadors giratoris

Fotografia de Posiconadores
El posicionador CMSX per a actuadors de cambra de gir de doble efecte desplega totes les característiques de la seva classe en àrees potencialment no explosives. Els seus extres: òptima relació preu/rendiment, funcionament d'eficiència energètica, fiabilitat del procés gràcies als senyals de retroalimentació analògiques i digitals i a les posicions de seguretat definibles.

- Senyal de retroalimentació com a variant estàndard: la posició final pot definir-se de manera flexible a través del senyal analògic configurable (0 ... 10 V; 0 ... 20 dt.; 4 ... 20 dt.). La posició actual es captura amb un potenciòmetre i es mostra permanentment com a senyal de retroalimentació al microcontrolador del posicionador.

- Procés de posicionat controlat: elposicionador treballa en manera de bucle tancat per permanentment comparar el valor de consigna amb la posició real de l'actuador de cambra de gir. Les divergències activen de manera automàtica un missatge d'error i la parada d'emergència.

- Posició de seguretat predefinible: en cas que es produeixi una fallada de xarxa, es pot haver definit prèviament una posició de seguretat de la vàlvula de procés (tancar, obrir, mantenir). Aquesta característica única del posicionador redueix al mínim els riscos no calculables generats durant el procés de producció.

- Energèticament eficient: en repòs, el consum d'aire comprimit de l'actuador descendeix a 0.