BTB Enginyeria Electrònica Industrial, S.L. - Servocontroladors, controladors de velocitat i posició (moviment, 'motion')

Sipro Siax 51

Posicionador: amb funcionament com a eix incremental o absolut

Fotografia de Posicionador
Siax 51 és un posicionador de funcionament com a eix incremental o absolut, disponible en una àmplia gamma de versions, desenvolupat per Sipro, que comercialitza BTB Enginyeria Electrònica Industrial, S.L.

Pot incoporar un control en llaç tancat de posició i velocitat i el maquinari inclou memòria Eeprom per 1.500 passos de programa, sis entrades programables i sis sortides estàtiques, una entrada encóder (canal A, B i 0) i dues files de display numèric d'alta lluminositat. Inclou també un teclat per a ambients industrials, connectors extraïbles, l'alimentació és a 220 V (AC) i mesura 72 x 144 x 130 mm.

El programari és de programació simple i ràpida, cada pas admet longitud i nombre de repeticions, amb contaje absolut o incremental i permet l'enllaç de passos i programes.

Els paràmetres del Siax 51 són la relació d'encóder, la posició de la coma, l'acceleració i desacceleració, la inèrcia i el grossor de l'eina. Opcionalment pot també incorporar funcionament ON-OFF o analògic i display LCD.