Jasco Analítica Spain, S.L. - Polarímetres

Jasco Serie P-2000

Polarímetres digitals: amb una velocitat de resposta superior als 6º/segon

Fotografia de Polarímetres digitals
Seriï P-2000 està formada per polarímetres digitals automàtics, equips totalment configurables en funció de l'aplicació de l'usuari. Existeixen multitud d'accessoris opcionals.

- Control Avançat de l'equip:

El control, adquisició i tractament de dades pot realitzar-se mitjançant pantalla tàctil a color (Mòdul iRM) o a través de programari Spectra Manager II o Cf. Aquesta última versió compleix amb els requeriments de la part 11 de la CFR21.

La pantalla tàctil iRM-8000 és pràctica en treballs rutinaris per a la simple adquisició de dades i post-processament. Les dades poden ser impresos directament via USB o guardats en una memòria Flaix per a posteriors processaments.

- Alta velocitat, precisió i exactitud de mesura

La Seriï P-2000 permet una velocitat de resposta superior als 6º/segon obtenint una gran reproducibilidad per a cada mesura amb una resolució de 0,0001º. Un ampli rang de ±90° permet a l'equip realitzar mesures de compostos amb altes concentracions. El compartiment de mostra posseeix un sensor de temperatura el valor de la qual apareix en temps real al programari Spectra Manager o en la pantalla tàctil.