Xial Domotecnologia, S.L. - Termòstat, controladors, reguladors i transmissors de temperatura

Xial SXe

Plataformes web per a centrals de climatització: permeten el control individualitzat de les instal·lacions centrals de climatització

Fotografia de Plataformes web per a centrals de climatització
En la plataforma se centralitza tota la informació que prové dels sistemes Xial, que permeten el control individualitzat de les instal·lacions centrals de climatització aportant estalvi energètic, confort i seguretat. Així, amb tota la informació disponible en un mateix entorn, és com es poden oferir els més complets serveis de monitoratge, gestió i control energètic de l'edifici.

La Plataforma web de Xial és una eina de treball i de servei altament innovadora que suposa un salt tecnològic en el camp de la gestió energètica. Està dissenyada per controlar i gestionar habitatges i edificis des d'un entorn web “on cloud” en el qual els diferents usuaris (ESEs, Administradors de finques, subministradors, mantenedores, veïns, Administració Pública…) coneixen tota la informació energètica en temps real: calefacció, refrigeració, electricitat, ACS, etc., poden incidir en ella, verificar l'impacte de les mesures d'estalvi energètic adoptades, i fins i tot, determinar l'impacte econòmic dels hàbits de consum a l'edifici.

La seguretat està garantida ja que la plataforma es troba allotjada en un Data Center amb les màximes garanties existents al mercat, amb vigilància 24x7 i sistemes de back-up continu.