Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Normalitzats per a motlles

Plaques estandarditzades

Fotografia de Plaques estandarditzades
Les plaques estandarditzades P, no trepades i escairades s'han emprat de forma òptima en la construcció d'eines d'injecció, de tall i estampat, de modelat sota pressió i en tot tipus d'aplicacions.

El fabricant de normalitzats a escala mundial Hasco, representada per Hasco Ibèrica Normalitzats, S.L, ha ampliat la seva oferta de normalitzats P en les variants d'execució P 1100/... Tant la qualitat de l'acer com les dimensions són idèntiques a la gamma P.

Es diferencien en una major sobremedida i grossor (+0,5/+0,7 mm o 0,7/+0,99 mm), segons la grandària de les plaques. Les cares planes està rectificades per segments i les cares laterals fresades de forma precisa.

Aquest desenvolupament és el resultat d'un ampli estudi i correspon a l'exigència del mercat d'una placa a bon preu amb més tolerància per a la mecanització per arrencada d'encenall. D'aquesta manera, s'assegura que, després de l'acabat, es pugui mantenir l'espessor de la dimensió nominal. La nova gamma P 1100 estarà d'aquí a una mica disponible al mercat.