Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z121/Z1212/Z1213

Plaques d'aïllament tèrmic: dissenyades per a una elevada resistència a la pressió

Fotografia de Plaques d'aïllament tèrmic
Desenvolupades especialment per a motlles subjectes a grans exigències, Hasco ofereix una evolució de les acreditades plaques d'aïllament tèrmic. Aquestes es caracteritzen per la seva elevada resistència a la pressió també baix grans càrregues tèrmiques.

S'apliquen excel·lentment com a aïllants tèrmics i redueixen la radiació tèrmica entre motlles de modelo per injecció o fosa, i les plaques de subjecció de la màquina. Pot aconseguir-se un estalvi d'energia de fins al 50% i al mateix temps es garanteix la protecció contra sobrecalentamiento per a màquines.

La placa d'aïllament tèrmic Z121 de fibra de vidre d'alta qualitat, unida amb resina d'alta temperatura, ofereix la millor resistència tèrmica i ofereix a més una excel·lent estabilitat dimensional. El seu coeficient de dilatació és comparable al de l'acer. Per al seu ús en l'enginyeria mèdica i en sala blanca, el client pot triar un revestiment especial d'alt rendiment que segella la superfície i protegeix contra el desgast.

Mitjançant una major proporció de resina d'alta temperatura en les plaques d'aïllament tèrmic Z1212 i Z1213 s'aconsegueix una conductivitat tèrmica extremadament baixa i al mateix temps una bona resistència a la fatiga mecànica i tèrmica.

Hasco ofereix totes les plaques d'aïllament tèrmic amb una eficient protecció contra líquids agressius com a oli hidràulic, agent separador/refrigerant o lubrificants i les fabrica segons les especificacions individuals del client.