Schmersal Ibérica, S.L. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

F.232

Pedals de seguretat: s'usen com a interruptors de validació

Fotografia de Pedals de seguretat

Els pedals s'usen per iniciar o acabar operacions i processos de fabricació en maquinària o plantes on l'actuació per mà és impossible. Dependent de les condicions de l'ambient i la càrrega mecànica, diferents versions de pedals estan disponibles. El pedal robust de la seriï F.232 en general s'usa per exemple en premses, màquines d'estampació i de deformació, a l'igual com en processament de xapa metàl·lica. Els pedals de seguretat s'usen com a interruptors de validació en màquines i aplicacions on l'actuació per mà és impossible.

Tots els pedals de la seriï F.232 estan disponibles en versió de 2 pedals. Els pedals de la sèrie FH.232 estan equipats amb una tapa ergonòmica per protegir contra una possible actuació no intencionada. Els pedals es poden operar còmodament, també amb sabates de seguretat. La tapa de protecció està dissenyada de dimensions grans i té una vora internament que facilita un posicionament del peu conscient i ofereix moviment conjunt amb el peu.

Els pedals de seguretat estan equipats amb tapa ergonòmica de protecció per evitar un possible accionament no intencionat. Quan el pedal aquesta accionat fins al punt de força el contacte NA està tancat. Quan el pedal està accionat passant el punt de força en casos de perill el contacte de seguretat NC s'obre i enclava mecànicament.