Representaciones Martín Mena, S.L. - Papereres

Martín Mena Community 110

Papereres d'alta capacitat: inclou tancament de seguretat

Fotografia de Papereres d'alta capacitat
L'àmplia capacitat de la paperera Community redueix la freqüència de buidatge A més de l'ús durador i higiènic, la paperera Community presenta gran resistència als atacs vandàlics en estar fabricada en polietilè Durapol de superfície llisa i disposar de tancament de seguretat. La paperera Community estàndard inclou tancament de seguretat i galleda interior d'acer galvanitzat o polietilè.

El seu disseny permet la subjecció ferma de la borsa al voltant de la vora del cos de la paperera, sense suposar esforç a l'operari i mantenint l'estètica del producte en quedar ocult per la coberta.

Colors: vermell, groc, blau clar, blau fosc, marró, beix, verd clar, gris clar, negre (conté material reciclat), verd fosc, granat, blanc, crema, turquesa o grisa fosc.

Complements opcionals:

· Cendrer d'1 o 3 peces.

- D'acer inoxidable i resistent a les inclemències del temps, és l'opció perfecta per col·locar a l'entrada o proximitats d'edificis amb política de no fumadors.

- La paperera Community pot ser subministrada amb una placa apagacigarrillos. Glasdon recomana la utilització del sistema contraincendio Firexpire juntament amb aquesta opció.

·Distribuïdor de borses: aquest pràctic sistema permet la disposició de borses plàstiques a mà.

· Opcions de fixació. Glasdon recomana la fixació de papereres al sòl, sempre que sigui possible.

- La paperera Community pot ser equipada amb el dispositiu contraincendio Firexpire com a mesura auxiliar de lluita contra foc accidental o intencionat en el seu interior. El sistema Firexpire estén l'ús de les papereres Glasdon a zones particularment sensibles al risc d'incendi.

Se subministra amb:

- Galleda interior d'acer galvanitzat o de polietilè.

- Tancament amb clau.

- Símbol de paperera en daurat, platejat, blanc o negre.

Característiques:

- Capacitat de la paperera: 128 litres.

- Capacitat de la galleda: 110 litres.

- Altura: 1.072 mm.

- Diàmetre màxim: 500 mm.

- Pes amb galleda interior: 15,5 kg.