Casella España, S.A. - Calibradors de processos i dispositius de mesura

Casella España Dumo

Monitors de partícules en aire ambienti: seguiniento on-line

Fotografia de Monitors de partícules en aire ambienti
Monitors de partícules sòlides totals en aire ambienti, que es basen en el principi triboeléctrico de transferència de càrregues de partícules sòlides. L'equip disposa d'una sonda instal·lada en un canal de mostreig pel qual flueix l'aire ambienti. La interacció entre partícules i sonda produeix una transferència de càrrega, que degudament tractada pels circuits electrònics genera un senyal que és proporcional al nivell de pols.

Aquests equips disposen de tres sortides de senyal: 4 – 20 dt. en continu que pot ser fàcilment integrades en sistemes de control existents; sèrie RS485 per a seguiment on-line en una pantalla d'ordinador; dos relés d'estat sòlid per a condicions d'alerta / alarma que es corresponen amb certs nivells de concentració per sobre del normal.

La seva facilitat d'ús fa que aquest dispositiu sigui ideal per a aplicacions on qualsevol interrupció en el funcionament normal pot donar lloc a un augment de la concentració de partícules en el lloc de treball causant molèsties i danys a les persones o maquinària en un entorn tancat.

També està indicat també per a qualsevol entorn de treball on pugui haver-hi concentracions nocives de pols, en sectors tals com a mineria, indústries de la fusta, tèxtils, papereres, alimentació, etc.