Festo Automation, S.A.U. - Manipuladors industrials

Mòduls de manipulació Pick & Plau: ofereixen més llibertat de moviments

Fotografia de Mòduls de manipulació Pick & Plau
Els mòduls de manipulació Pick & Plau tipus HSP de Festo estan pensats per reduir els costos, minimitzar els temps de cicle i aplicar un sistema d'ajust de les carreres que augmenten l'eficiència.

Amb els nous mòduls de manipulació es pot operar amb temps de cicle de 0,6 fins a 1 s, la qual cosa inclou la combinació del moviment horitzontal amb els dos moviments verticals i una posició d'espera. Tot en una sola unitat. L'HSP, mòdul de manipulació Pick & Plau és capaç de reduir el temps de cicle en un 20 per cent pel que fa a un sistema convencional i està pensat per manipular peces petites, preferentment amb un pes inferior a 100 g.

El sistema constructiu del mòdul ofereix més llibertat de moviments ja que, a diferència d'altres sistemes similars, no té una cinemàtica rígida. Únicament la part central de les guies està composta de tres parts i unida al perfil bàsic d'alumini. Les dues parts laterals poden moure's per separat, sent possible ajustar individualment els moviments de l'eix I. Un ajust addicional en adreça de l'eix Z permet canviar d'altura entre la posició d'agafar i la de deixar anar. Això significa que cada moviment és fàcilment regulable.

L'HSP també estalvia treball en el disseny de projectes, la posada en funcionament i el muntatge. Se subministra completament muntat i juntament amb els components apropiats per a la instal·lació, si el client ho requereix per evitar configurar els diferents eixos, les plaques adaptadoras i els elements necessaris per a la instal·lació.