Instrumentos Testo, S.A. - Altres equips de mesura i control alimentari

Testo 174T

Mini registrador de temperatura: els mesuraments emmagatzemats es conserven fins i tot amb la pila esgotada

Fotografia de Mini registrador de temperatura
Testo ha desenvolupat el data logger de grandària reduïda, un registrador de temperatura amb un canal intern i un rang de –30 °C a +70 °C. S'ha incrementat la seva memòria interna fins a les 16.000 lectures i s'ha millorat el seu ampli visualitzador d'una línia amb la informació important in situ. El seu principal característica és que els mesuraments emmagatzemats es conserven fins i tot amb la pila esgotada o si aquesta es canvia gràcies a la seva memòria no volàtil.

El testo 174T és un data logger, compacte i molt robust, amb una alta protecció, enfront de l'aigua i pols (IP 65). Està fabricat conforme a totes l'especificacions de la norma EN 12830. Com a important millora cal destacar, que els usuaris del testo 174T poden gaudir del programari per a PC gratuïtament, descargable des del centre de descàrregues de l'empresa.

Amb el programari per a PC Comsoft Bàsic és molt fàcil configurar el data logger i descarregar les seves dades via interfície USB. Les dades s'analitzen, s'ordenen i es memoritzen de forma totalment intuïtiva.