Eydo Technology, S.L. - Altres metalls

Eydo

Metall dur

Fotografia de Metall dur
Eydo S.L. comercialitza metall dur per a eines destinades a treballar la fusta. Els seus departaments de desenvolupament de materials i de construcció de màquines especials garanteixen la contínua evolució de productes, mètodes i procediments de treball. El seu ampli catàleg de productes inclou plaques giratòries, rodanxes per perfilat, barres rodones, plaques de maduixa i de motlle per a eines soldades, i molts altres productes. A més, és també especialista en el desenvolupament de productes especials en col·laboració amb el client.

Els més moderns sistemes de premsatge, sinterizado i mecanitzat totalment automatitzats garanteixen la fulla òptima per a tots els camps d'aplicació.

Plaques per perfilat



  • Dimensions: fabrica pràcticament qualsevol model especial a mesura.

  • Qualitats de metall dur: Disposem de plaques de totes les qualitats de metall dur. Utilitzant la qualitat adequada, podrà oferir rendiments òptims en durada i qualitat superficial.

  • Plaques preperfiladas: Les plaques preperfiladas eliminen la costosa fase d'escalabornat resp. electroerosió per fil. Podrà passar directament a la fase d'acabat, eliminant així la major part del cost corresponent a l'operació de perfilat.



Plaques de motlle per a maduixes soldades

L'ocupació de plaques de metall dur preformadas li permetrà estalviar-se la costosa fase d'escalabornat i reduir el consum de queixals. Pot fabricar pràcticament qualsevol tipus de placa preformada sobre la base del plànol o fitxer DFX del client.

Si necessités una eina especial amb urgència, el nostre servei ràpid és capaç de fabricar un lot de poques unitats en 2-3 dies laborables.

Plaques per a maduixes de cajeadora

Podem subministrar plaques de metall dur preformadas per a maduixes de cajeadora de qualsevol grandària i model sobre la base del plànol o disseny en format DFX del client, fins i tot lots de volum reduït. S'estalviarà així les operacions de tall, electroerosió o escalabornat i podrà reduir el consum de queixals.

Si necessités una eina especial amb urgència, el nostre servei ràpid és capaç de fabricar un lot de grandària reduïda en pocs dies.

Peces de desgast de metall dur

Fabriquen sobre plànol pràcticament qualsevol tipus de peça plana per a diferents aplicacions:

  • Peces especials per a construcció de maquinària i automatitzat

  • Plaques per a eines de tall i estampat

  • Peces planes i de forma per mecanitzat del metall

  • Peces en brut per a fulles utilitzades amb materials de tipus tèxtil, gomes i plàstics

  • Blocs per a electroerosió