Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Altres equips de mesurament de nivell

Mesurament intel·ligent de nivell i detecció d'interface

Fotografia de Mesurament intel·ligent de nivell i detecció d'interface
Sitrans LC 500 ofereix mesurament precís de nivell i detecció d'interface fins i tot sota condicions extremes com les quals es presenten en la indústria química i d'hidrocarburs. Dotat de comunicació Hart, aquest instrument a 2 fils de Siemens Automation and Drives (A&D) ha estat dissenyat per a les temperatures i pressions extremes reinantes en aplicacions tals com coalescedores d'alta pressió, columnes de destil·lació fraccional, regeneradors de glicol, tratadores tèrmics, bucs gasísticos i petroliers, unitats FPSO (Floating Production Storage Offloading) i plantes de procés de gas natural liquat.

El principi de mesura de capacitat per freqüència inversa i la tecnologia Activi-Shield patentada asseguren un mesurament fiable fins i tot amb acumulacions de material. Compleix la normativa Namur i està aprovat per a atmosfera explosiva, disposant també d'aprovació de Lloyd's Register per al seu ús en aplicacions marines.

Aquest transmissor intel·ligent a 2 fils ofereix comunicació Hart per a posada en servei i inspecció remotes. La seva avançada circuitería electrònica permet calibratge en un pas i display local per a instal·lació i configuració simples. El calibratge en un punt permet configurar-ho sense haver de parar el procés productiu. La funcionalitat de diagnòstic compleix la normativa Namur NE 43 tant per a diagnòstic local com a remot, i permet mostrar simultàniament totes les variables importants.