Hispania Solar de Energías Fotovoltaicas, S.L. - Fasímetres, indicadors de rotació de fases

Hispania Phi

Mesuradors d'angle de fase: permeten la mesura de la freqüència de la tensió

Fotografia de Mesuradors d'angle de fase
El mesurador d'angle de fase Hispània phi és un instrument portàtil que indica l'angle en graus i el factor de potència en cosinus phi entre dues tensions o entre una tensió i un corrent.

A més, permet la mesura de la freqüència de la tensió. L'entrada de tensió està galvànicament separada respecte a la segona entrada de tensió o de corrent, la qual cosa permet el seu ús en qualsevol circumstància sense preocupar-se del risc de provocar curtcircuits.

Per a la mesura del corrent es pot embornar directament la intensitat fins a 6 A o bé utilitzar un secundari d'un transformador d'intensitat …/5A o un transformador tenalla …/5A, la qual cosa permet el seu ús en línies de corrents molt elevats.

La mesura de tensió pot ser directa de fins a 400 V o usant un transformador de tensió …/…, també pot usar-se un neutre artificial per a les mesures trifàsiques. Entre les seves aplicacions destaquen les mesures en relés de via per a ús en ferrocarrils, de protecció en companyies elèctriques, control de qualitat i mesures del factor de potència en iluminarias, motors, transformadors, electrodomèstics, etc.