Instrumentos Testo, S.A. - Sondes, sensors i transmissors de temperatura

Testo

Mesurador de temperatura: sempre s'acompanya de protocol de calibratge

Fotografia de Mesurador de temperatura
El termòmetre testo 810 resulta especialment adequat per al seu ús en els sectors de calefacció, ventilació i aire condicionat. És molt petit, manejable i fàcil d'usar. El seu disseny permet guardar-ho en qualsevol butxaca de la camisa o pantalons.

Aquest instrument mesura la temperatura ambienti i simultàniament la temperatura superficial per infrarojos. Es pot, per exemple, mesurar la temperatura superficial d'un radiador, una sortida de ventilació o una finestra i comparar-la amb la temperatura ambienti.

El mesurament per infrarojos s'efectua mitjançant un indicador làser d'1 feix i una òptica 6:1. La diferència entre la temperatura superficial i l'ambienti es mostra automàticament en el visualitzador.

L'instrument es lliura al costat d'uns pràctics accessoris que faciliten l'ús diari: la tapa protectora assegura que les tecles o el visualitzador no es danyin en usar-ho contínuament, i el suport de cinturó o la cinta de nina són molt útils per als usuaris que no puguin o no vulguin portar l'instrument en la butxaca.