Landes Poli Ibérica, S.L. - Maquinària per mesurar coordenades (MMC, tridimensionals)

Aberlink Axiom too

Màquines de mesurament per coordenades: disponibles en quatre capacitats des de 640 x 600 x 500 mm fins a 640 x 1500 x 500 mm

Fotografia de Màquines de mesurament per coordenades
Landes Poli Ibèrica, representant de la marca anglesa Aberlink, distribueix les màquines de mesurament tridimensional Axiom too, disponibles en quatre capacitats des de 640 x 600 x 500 mm fins a 640 x 1500 x 500 mm (X, I, Z), en versions manuals i automàtiques CNC, amb uns preus extremadament competitius.

Una de les característiques destacables d'aquestes màquines és la possibilitat de transformar la màquina de versió manual en automàtica CNC a posteriori.

La màquina manual disposa de la preinstal·lació per convertir-se en automàtica CNC en poques hores, en el lloc on estigui instal·lada. El disseny constructiu d'aquesta màquina incorpora l'última tecnologia, com la seva base en granit sobre estructura de panell niu d'abella, aportant estabilitat i absorció natural de les vibracions, i el seu pont en aliatge lleuger amb rigidesa torsional optimitzada. L'alta precisió d'aquesta màquina s'obté gràcies a aquest bon disseny constructiu i a utilització de components de nivell superior, com les regles de lectura Renishaw de 0,0005 mm de resolució i el palpador electrònic també original Renishaw. Una altra característica d'aquesta màquina és la disposició compacta i ergonòmica de tots els elements, ocupant poc espai en planta i augmentant la comoditat i facilitat d'utilització.

L'ordinador PC, la impressora i el teclat es troben allotjats a la base suporti inclosa amb la màquina i el monitor està situat en la part posterior de la taula mesurada. El programari geomètric és del tipus gràfic intuïtiu, potent i molt fàcil d'usar. Després de poques hores d'utilització l'operador pot ja realitzar mesuraments complexos. Aquest programari dibuixa la peça en pantalla conforme es va mesurant i genera el seu plànol fitat i informe de mesurament.

Disposa d'anàlisi estadística SPC, importació - exportació d'arxius CAD, traspàs automàtic de dades a Excel, autoaprenentatge, escanejat punt a punt i l'exclusiva funció Feature Predict de reconeixement automàtic d'elements. Disposa d'una àmplia gamma d'opcions: capçal indexable manual o motoritzat, canvi automàtic de palpadores, càmera de vídeo CCD per a mesuraments sense contacte.