Kamstrup A/S PG - Comptadors d'energia tèrmica, comptadors de calories

Kamstrup USB Meter Reader

Lectors sense fils de comptadors: tèrmics, elèctrics i d'aigua

Fotografia de Lectors sense fils de comptadors
L'USB Ficar Reader de Kamstrup pot llegir tots els comptadors tèrmics, elèctrics i d'aigua de Kamstrup equipats amb una targeta de comunicació RF.

Els comptadors es donen d'alta en el sistema introduint el nombre de sèrie i opcionalment informació addicional d'identificació, com a referències al lloc d'instal·lació. Si el sistema en qüestió compta amb un nombre elevat de comptadors, o sí compta amb més d'un USB Ficar Reader, els comptadors poden agrupar-se i assignar-se a un USB Ficar Reader específic.

Una vegada s'ha carregat la llista de comptadors a llegir en l'USB Ficar Reader, aquest es connecta al petit Power Pack (un mòdul d'alimentació) inclòs. En arribar a la zona de lectura, el dispositiu s'encén pressionant un botó i la lectura comença automàticament.

Per estalviar energia, l'USB Ficar Reader compta amb un sensor de moviment que apaga el dispositiu quan no està en moviment o quan la lectura de tots els comptadors ha conclòs.

Si es compta amb més d'un USB Ficar Reader, serà un avantatge deixar un d'ells permanentment muntat al PC. D'aquesta manera la comunicació entre els Lectors USB i el programari de gestió de dades serà completament sense fil. La transmissió de dades es realitza de forma ràpida i automàtica.

Entre les seves característiques tècniques destaquen: sistema operatiu: Windows XP i Windows 7, capacitat de cada USB Ficar Reader: 200 comptadors, capacitat total del sistema: 800 comptadors, power Pack: Polímer de liti de 3.000 mAh i temperatura d'operació: -10 a +60 °C.